Locatie.

Strategisch gelegen in het nieuwe economisch centrum van Amsterdam vind je Zandkasteel aan het Bijlmerplein; een geweldige en centrale locatie in het bruisende hart van Amsterdam Zuidoost.

Optimaal bereikbaar

  • 3 minuten van lopen van trein- en metrostation Bijlmer Arena

  • 5 minuten rijden vanaf de ring A10

  • Eigen parkeergarage met 650 parkeerplaatsen en voordelige tarieven

  • 15 min per trein vanaf Amsterdam Centraal en 23 min per trein vanaf Schiphol.

Omgeving

Benoemd als Economische Toplocatie 2024 door Elsevier komt in ArenaPoort global en local ultiem samen. Met grote bedrijven als ABN Amro, Vattenfall, Service Now en ING als buren, in combinatie met vele hippe lokale hotspots hoef je tegenwoordig écht niet meer ‘binnen de Ring’ te zijn. Zuidoost zit in de lift, en hoe! 

Er openen steeds meer leuke restaurants, cafés en bars waar je fijn kunt lunchen, borrelen of dineren. Ook vind je hier volop verborgen pareltjes op het gebied van kunst, cultuur én natuur. Zandkasteel ligt super centraal aan het Bijlmerplein in Zuidoost. 

Gebiedsontwikkeling

ArenAPoort verandert de komende jaren van een plek met kantoren en entertainment naar een levendige stadswijk waar wonen, werken en uitgaan centraal staan. Tot 2030 worden er 5.700 nieuwe woningen gebouwd. Ook komen er nieuwe voorzieningen, functies en groen, zoals een nieuw stadspark, nieuwe pleinen en straten en kleine winkeltjes.

View Zandkasteel