Live.

Stap binnen in de wereld van Zandkasteel: één van Amsterdams meest iconische gebouwen, waar het heerlijk wonen is. De bijzondere architectuur, de verschillende functies onder één dak en de centrale locatie maken van Zandkasteel een droomplek. 

In Zandkasteel zijn 263 appartementen in verschillende woningtypen, dus je vindt altijd een woning die bij je past. De organische vormen van het gebouw geven elk appartement een eigen, unieke vorm. De woningen zijn compleet afgewerkt met luxe keuken met inbouwapparatuur, modern sanitair en wand- en vloerafwerking. Helemaal gebruiksklaar, dus je hoeft alleen nog maar te verhuizen.

Op de begane grond van Zandkasteel zijn horeca en ontmoetingsplekken waar je als bewoner ook met veel plezier gebruik van kunt maken. De nieuwe 'interne straat' op de eerste verdieping is de levendige entree naar je woongebouw en de ontmoetingsplaats voor bewoners en kantoorgebruikers. Hier vind je werkplekken, coffee corners, groene binnentuinen met waterpartijen en een privé filmzaal. 

Zandkasteel ligt in het hart van winkelcentrum de Amsterdamse Poort. Hier vind je alles wat je nodig hebt aan dagelijkse boodschappen, winkels, horeca en meer. Je wandelt in enkele minuten naar de Arena Boulevard voor een avondje uit, net als het metrostation.

Bekijk het woningaanbod
Zandkasteel Woning