Nieuws

Lees het laatste nieuws en updates over Zandkasteel hier en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Lobby Zandkasteel

Europees hoofdkantoor Nido naar Zandkasteel

01 april 2024

De Europese exploitant van studentenhuisvesting Nido vestigt haar gloednieuw Europees hoofdkantoor in Zandkasteel Amsterdam.

Lees meer

Pancompany nieuwe huurder Zandkasteel

01 april 2024

Met veel trots kondigen we weer een nieuwe huurder aan in Zandkasteel. Per 1 april is Pancompany ingehuisd.

Lees meer

Expat Mortgages nieuwe huurder Zandkasteel

01 april 2024

Welkom Expat Mortgages in Zandkasteel!

Per 1 april a.s. huurt Expat Mortgages 331m2 in Zandkasteel Amsterdam

Lees meer

Michiel van Mad Pack bouwt in Zandkasteel aan een betere wereld

17 maart 2024

Michiel van Agterberg is in januari met z’n team bij Zandkasteel ingetrokken in een nieuw kantoor, waar hij met zijn bedrijf Mad Pack duurzame merken helpt groeien. Marketeers moeten een bepaalde verantwoordelijkheid nemen als het aan hem ligt. Voor zijn eigen bedrijf staat plezier boven groei, maar ook hij heeft concrete plannen voor komende jaren. Daar past deze nieuwe stek bij. We willen er alles over weten.

Lees meer

Zandkasteel genomineerd voor de Amsterdamse Architectuurprijs

08 maart 2024

YES! Zandkasteel heeft weer een nominatie te pakken. Trots dat we zijn genomineerd voor de Amsterdamse Architectuurprijs, de Gouden AAP.

Lees meer

Kom werken bij Zandkasteel

05 februari 2024

Werken in een van de meest iconische en dynamische gebouwen van Amsterdam Zuidoost? Zandkasteel is op zoek naar een community manager en receptionist. 

Lees meer

Capitalbox, Free Finch en Mad Pack nieuwe huurders Zandkasteel

01 januari 2024

Zandkasteel verwelkomt Capitalbox, FreeFinch en Mad Pack als nieuwe huurders. Deze 3 bedrijven brengen veel nieuwe energie in het gebouw waar we ongelooflijk blij mee zijn.

Country manager Capitalbox Nederland Sicco Goede: 'We kijken er enorm naar uit om onze partners en klanten te ontvangen op ons nieuwe adres en de kansen die het nieuwe jaar biedt te vieren. We gaan voor duurzame, volledig ESG-proof groei. We hebben op dit moment een kantoorruimte gehuurd met zicht op uitbreiding komend jaar. Met de fantastische gemeenschappelijke- en vergaderruimten in Zandkasteel is de daadwerkelijke ruimte die we tot onze beschikking hebben groter.'

Uitnodiging opening Bims Art Gallery in Zandkasteel

09 december 2023

Met veel plezier en trots nodigen we je uit voor de opening van de Bims Art Gallery by CBK Zuidoost in het Zandkasteel. In het hart van de Amsterdamse Poort tonen we een overzicht van de nieuwste aankopen van de kunstuitleen in een dependance van CBK Zuidoost.

Lees meer