Work

Kom werken in één van de meeste iconische gebouwen van Amsterdam! De unieke architectuur en invulling van Zandkasteel inspireert en motiveert. Flexibele kantooruimtes met eersteklas voorzieningen in een unieke omgeving bieden alle mogelijkheden voor de meeste innovatieve bedrijven van vandaag om toptalent aan te trekken en te behouden.

Aanbod

Office Space

Kantoorunits vanaf 35m2. Full service kantoorconcept met gedeelde pantry, toiletten en pay-per-use meeting rooms.

Prijs vanaf € 1300,- per maand all-in (ex btw)

...

Business Centre

Gedeeld kantoor inclusief full service kantoorconcept, gedeelde pantry, toiletten en meeting rooms.

Prijs per desk vanaf € 450,- of € 550 incl parkeren per maand (ex btw)

Zandkasteel Offices

CoWorking

Prijs per minuut (€0,10), vrij te boeken per dag via onze partner choosewise.app en geldig voor alle beschikbare coworking plekken. Of in membershipvorm voor €250 of €350 (incl parkeren) per maand.

...

Kantoren

Met een een groot aanbod aan kleine en grote kantoorunits biedt Zandkasteel volledige flexibiliteit.

Het Zandkasteel business center met alle kantoren en werkplekken liggen aan een levendige interne straat die is ingericht met ontmoetingsplekken, meeting rooms, pleinen met verschillende functies en toegang tot de binnentuinen voor de nodige ontspanning. Ideale plekken voor een brainstorm, kop koffie, online vergadering of gewoon even bijpraten met collega’s.

Zandkasteel biedt meer dan 40 kantoren in alle vormen, maten en mogelijkheden. Zoek je een kleine ruimte als beginnend bedrijf of ben je aan het groeien en zoek je een grotere ruimte, elk kantoor in Zandkasteel is uniek en biedt vele mogelijkheden die aansluiten bij je wensen. Je kunt de ruimte naar eigen smaak inrichten en de identiteit geven die bij jouw bedrijf past.

Bekijk onderaan de pagina de virtuele plattegrond met alle beschikbare kantoren of boek direct je werkplek of een meeting room voor een dag flexwerken.

Zorgeloos ondernemen in Zandkasteel:

Alle gemak onder een dak

  • Full service 

  • Het gebouw is 24/7 toegankelijk en beveiligd

  • Toegang tot de interne straat met alle ontmoetingsplekken, services en diensten

  • Flexibele contracten

  • Volledige digitale portal voor reserveringen, facturen en facilitaire zaken

  • Ruime parkeermogelijkheden tegen lage tarieven

Vraag een offerte aan

Coworking

Onze coworking omgeving biedt een volledige flexibele werkomgeving voor individuen, zzp'ers en medewerkers van grote bedrijven voor eenmalig bezoek of met een maandelijks contract. Doe inspiratie op of verander een keer van werkomgeving en maak gebruik van Zandkasteel met alle faciliteiten.  

Zandkasteel biedt diverse coworking plekken verspreid over de vele bijzondere ruimtes van het gebouw. Deze zijn direct te reserveren via onze partner Choosewise. Vind een plek die aansluit bij je behoefte van die dag. Wil je ongestoord en in alle rust kunnen werken, dan zoek je een plek in een rustig stuk van de straat. Heb je zin in meer reuring en om andere mensen te ontmoeten, neem dan plaats in het café. Maak gebruik van de koffiebar voor een barista koffie, een broodje, bezoek de tuinen voor een wandeling of boek eenvoudig een vergaderruimte, mocht je even wat meer privacy nodig hebben of een belafspraak hebben.

Boek hier direct je werkplek of vergaderruimte