D.E. Café opent vestiging in Zandkasteel

Zandkasteel, het voormalige ING-hoofdkantoor en gemeentelijk monument in Amsterdam Zuidoost, gaat een samenwerking aan met D.E. Café voor de invulling van een deel van de horeca in het gebouw. Het gaat om 480 m2 op de begane grond met terras aan het plein. De nieuwe ‘huiskamer van Amsterdam’ opent deze zomer zijn deuren en is voor iedereen toegankelijk.


De huiskamer van Zandkasteel
Robert Kohsiek, directeur Wonam en samen met Zadelhoff partner in Zandkasteel: “We willen een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt. Voor mensen die in Zandkasteel wonen, werken of bezoeken, en natuurlijk ook voor mensen uit de buurt. Het concept van D.E. Café sluit hier goed op aan; een gezellige, huiselijke plek voor jong en oud.” Gasten zijn 365 dagen per jaar welkom tussen 08.00 – 22.00 uur voor barista-koffie, ontbijt, lunch en kleine dinergerechten, zoals soepen, lasagne, sandwiches en hartige snacks. 

Het eerste D.E. Café in Amsterdam
D.E. Café Zandkasteel is het zevende D.E. Café in Nederland. Eigenaar Patrick van Erven opende in 2006 het eerste café in Leeuwarden. Daarna volgden Groningen, Zwolle, Enschede, Arnhem, Eindhoven en dan nu eindelijk Amsterdam. “We hebben echt enorm veel zin om onze vleugels uit te slaan in onze hoofdstad. En dan ook nog in Zandkasteel: één van de meest unieke gebouwen van ons land! We staan te popelen om te beginnen, want dit kan alleen maar een heel tof avontuur worden."