Nieuws

Lees het laatste nieuws en updates over Zandkasteel hier en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Nieuws

Kom werken bij Zandkasteel
5 / februari / 2024

Werken in een van de meest iconische en dynamische gebouwen van Amsterdam Zuidoost? Zandkasteel is op zoek naar een community manager en receptionist. 

Lees meer
Capitolbox, Free Finch en Mad Pack nieuwe huurders Zandkasteel
1 / januari / 2024

We verwelkomen Capitolbox, Freefinch en Mad Pack als nieuwe huurders voor Zandkasteel. Deze 3 bedrijven brengen veel nieuwe energie in het gebouw waar we ongelooflijk blij mee zijn.

Country manager Capitalbox Nederland Sicco Goede: 'We kijken er enorm naar uit om onze partners en klanten te ontvangen op ons nieuwe adres en de kansen die het nieuwe jaar biedt te vieren. We gaan voor duurzame, volledig ESG-proof groei. We hebben op dit moment een kantoorruimte gehuurd met zicht op uitbreiding komend jaar. Met de fantastische gemeenschappelijke- en vergaderruimten in Zandkasteel is de daadwerkelijke ruimte die we tot onze beschikking hebben groter.'

Uitnodiging Zandkasteel werkweek
15 / januari / 2024

Goed nieuws! Kom gratis werken in Zandkasteel.

We zetten onze deuren open tijdens de Zandkasteel werkweek en jij bent van harte uitgenodigd om te komen werken.

Gedurende de ZK werkweek nodigen we je uit om kosteloos gebruik te maken van onze bruisende en unieke co-working plekken in de ‘interne straat’ van Zandkasteel.

Hier kun je werken, creëren en samenwerken in een omgeving die speciaal is ontworpen om jouw productiviteit te stimuleren. 

Lees meer
Uitnodiging opening Bims Art Gallery in Zandkasteel
9 / december / 2023

Met veel plezier en trots nodigen we je uit voor de opening van de Bims Art Gallery by CBK Zuidoost in het Zandkasteel. In het hart van de Amsterdamse Poort tonen we een overzicht van de nieuwste aankopen van de kunstuitleen in een dependance van CBK Zuidoost.

Lees meer
CapitalBox vestigt zich in Zandkasteel
7 / december / 2023

MKB-kredietverstrekker CapitalBox vestigt zich in het iconische Zandkasteel, het voormalige hoofdkantoor van ING. De Nederlandse tak van de fintech strijkt op 1 januari 2024 neer in het kantoor in Amsterdam. De verhuizing symboliseert de ambitieuze groeiplannen van CapitalBox en vormt een belangrijke mijlpaal, juist in een roerige tijd voor de MKB-financieringsmarkt. Ook breidt de alternatieve financierder zijn productportfolio uit het komende jaar.

Lees meer
Wonam nieuwe huurder Zandkasteel.
1 / november / 2023

Met plezier heten we Wonam welkom in Zandkasteel.

Per 1 november is Wonam naar Zandkasteel verhuisd en zijn ze onderdeel geworden van de ZK community. Als mede-eigenaar van Zandkasteel is het extra bijzonder dat ze er nu ook hun hoofdkantoor hebben.

Lees meer
Programma Zandkasteel komt op stoom
15 / oktober / 2023

De programmering van Zandkasteel komt op stoom! Nu de pop-up concerten van het ZOJazz Stage zijn gestart en de Bijlmerbios de deuren heeft geopend, begint Zandkasteel steeds meer te bruisen. Ook tijdens het Amsterdam Dance Event ben je welkom voor een divers programma met film, muziek en ontmoeting! Hou de agenda in gaten voor het volledige programma.

Check agenda
D.E. Café opent vestiging in Zandkasteel
30 / mei / 2023

D.E. Cafe opent in Zandkasteel. De nieuwe ‘huiskamer van Amsterdam’ opent deze zomer zijn deuren en is voor iedereen toegankelijk. 

Lees meer
Eerste bewoners verhuizen naar Zandkasteel
22 / mei / 2023

Vandaag zijn de eerste bewoners van Zandkasteel, het markante voormalige ING-hoofdkantoor aan het Bijlmerplein in Zuidoost, verhuisd naar hun nieuwe woning.

Lees meer